Retailpark Roermond

Het Retailpark Roermond is een bijzonder vormgegeven winkelcentrum met grootschalige winkels en horecagelegenheden. Het aanbod van winkels is zeer divers en tussen het uitproberen van onze tuinsets door, kunt u genieten van een kop koffie met wat lekkers, een lunch of een diner in een van de vele horecagelegenheden.

Openingstijden

Maandag9:30 - 18:00

Dinsdag9:30 - 18:00

Woensdag9:30 - 18:00

Donderdag9:30 - 20:00

Vrijdag9:30 - 18:00

Zaterdag9:30 - 18:00

Zondag11:00 - 17:00

Kom langs bij Retailpark Roermond

Adres

Schaarbroekerweg 16
6042 EJ Roermond

Het aanbod en de service

Bij ons koopt u loungesets zoals bijvoorbeeld wicker loungesets, tuintafels van diverse materialen zoals houttuinstoelenligbedden, barbecues en parasols. En dat is pas een greep uit ons assortiment! Wij willen dat u volledig kunt slagen op het gebied van tuinmeubelen en daarbij horen bijvoorbeeld ook accessoires en beschermhoezen.

Naast het bieden van een volledig assortiment, vinden wij service zeer belangrijk. Wij bieden vakkundig advies, snelle levering en de laagste prijsgarantie zodat u tevreden de winkel uit kunt lopen.

Als u ons bezoekt in Roermond, kunt u dit ook nog combineren met het Outlet Center in Roermond. Hier vindt u zo’n 150 winkels met maar liefst 200 designers en modemerken waaronder Gucci, Armani en Burberry. Ook sportmerken zoals Nike, Adidas, Puma en Reebok zijn er te vinden, evenals de gangbare merken Guess, Diesel, Superdry en Desigual. Dit alles tegen kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%.

Het assortiment buiten het tuinmeubelseizoen

Het tuinmeubelseizoen duurt van maart tot en met augustus. Dat wil niet zeggen dat wij buiten het seizoen stil zitten. Wij zijn dan niet alleen druk bezig met de inkoop van het volgende seizoen, maar verzorgen ook al uw Oktoberfest- en carnavalsartikelen. Voor kerstartikelen kunt u in onze showroom in Horst terecht.

Wij zien u graag terug in onze showrooms!

Uw wegwijzer naar onze winkel

De showroom van Timmermans Tuinmeubelen is gelegen naast de Media Markt en Albert Heijn XL en is goed bereikbaar. Retailpark Roermond ligt tussen de St. Wirosingel en de A73, wat zorgt voor een fantastische ligging en bereikbaarheid. Er zijn ruim 1200 parkeerplaatsen waarvan een gedeelte overdekt is. En ook niet onbelangrijk: het parkeren is geheel gratis. U kunt dus rustig winkelen zonder dat er een parkeermeter loopt.