Venlo

Budgetplant is niet alleen in Venlo een bekende naam, maar ook in Limburg en Nordrhein Westfalen (DE). Het is een grootschalige aanbieder van topkwaliteit tuinplanten, potterie en basismaterialen voor in uw tuin. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring en bieden uitsluitend kwaliteitsgroen aan tegen scherpe prijzen.

Openingstijden

Maandag9:00 - 18:00

Dinsdag9:00 - 18:00

Woensdag9:00 - 18:00

Donderdag9:00 - 18:00

Vrijdag9:00 - 18:00

Zaterdag9:00 - 17:00

Zondag10:00 - 17:00

Kom langs bij Timmermans Tuinmeubelen in Venlo

Adres

Landweerweg 12a
5915 PC Venlo

Het assortiment en de service

De ideale combinatie van tuinplanten en tuinmeubelen zorgt ervoor dat u tevreden de deur uit kunt gaan met een complete aankleding voor uw tuin. Een bezoek aan Timmermans Tuinmeubelen voor uw tuinsetloungeset, ligstoel, zonwering of kampeermeubelen kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan Budgetplant om uw tuin of camping op te fleuren. Zo komen uw nieuwe tuinmeubelen nog beter tot hun recht.

Wij van Timmermans Tuinmeubelen vinden service zeer belangrijk. We beschikken over vriendelijke en vakkundige medewerkers die u, zowel in de winkels als via de mail of telefoon, goed advies kunnen geven. Ook de laagste prijsgarantie is een servicepunt. Bij ons betaalt u nooit teveel omdat wij de laagste prijzen hebben.

Timmermans Tuinmeubelen buiten het tuinmeubelseizoen

In het tuinmeubelseizoen van maart tot en met augustus zijn wij natuurlijk volop bezig met tuinmeubelen, maar ook buiten het seizoen zitten wij niet stil. Dan zijn we hard bezig met de leukste Oktoberfest-, carnavals-, en kerstartikelen. Bij ons bent u dus altijd welkom!

In het tuinmeubelseizoen van maart tot en met augustus zijn wij natuurlijk volop bezig met tuinmeubelen, maar ook buiten het seizoen zitten wij niet stil. Onze showroom in Venlo is buiten het tuinmeubelseizoen gesloten, maar in de andere filialen zijn we dan hard bezig met de leukste Oktoberfest-, carnavals-, en kerstartikelen. In Roermond kunt u buiten het tuinmeubelseizoen terecht voor Oktoberfest- en carnavalskleding en in Horst vindt u Oktoberfestkleding, carnavalskleding en kerstartikelen.

Uw wegwijzer naar onze winkel

De bereikbaarheid van Budgetplant, en dus onze showroom, is goed. Het is gevestigd in Venlo, direct aan de Duitse grens bij de snelweg A61. Met een oppervlakte van meer dan 30.000 m², grotendeels overdekt, heeft u ruime keuze uit planten van topkwekers uit Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje.

Voor Timmermans Tuinmeubelen is dit een zeer goede omgeving om te vestigen. Zo kunt u als klant namelijk niet alleen slagen in tuinmeubelen, maar ook in de verdere aankleding van uw tuin.

Wij zien u graag terug in onze showrooms!