Horst

Inter Chalet is sinds 1978 uitgegroeid tot de megastore Home Park Inter Chalet en is inmiddels een shoppingcenter met de thema’s bouwen, wonen en tuin. Het is de grootste bouwmarkt in de regio waar 9 mooie speciaalzaken worden geherbergd. Hiermee is het de perfecte locatie voor Timmermans Tuinmeubelen omdat wij u als klant zo optimaal kunnen helpen.

Openingstijden

Maandag09:00 - 20:00

Dinsdag09:00 - 20:00

Woensdag09:00 - 20:00

Donderdag09:00 - 20:00

Vrijdag09:00 - 20:00

Zaterdag09:00 - 18:00

Zondag11:00 - 17:00

Kom langs bij Timmermans Tuinmeubelen in Horst

Adres

Witveldweg 100
5961 ND Horst

De service van Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen staat voor vriendelijkheid, vakkundigheid en goede service. Onder deze goede service vallen onder andere de snelle levering en laagste prijs garantie. Deze service zult u ook in onze showroom in Horst goed merken. Er staan vakkundige medewerkers voor u klaar die u kunnen voorzien van hulp en advies. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele trends, materialen, tuinmeubelen en combinaties voorbij zien komen waar wij onze inspiratie uit halen en waardoor wij u vakkundig advies kunnen geven.

Het assortiment in onze showroom

In Horst wordt u een groot en goed geselecteerde collectie aan onder andere tuintafels, tuinstoelen, tuinsetsloungesets en parasols geboden. Wij zijn ook erkend dealer van Lafuma kampeermeubelen die u ook in Horst terugziet.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Onze tuinmeubelen zijn te bezichtigen en uit te proberen tijdens het tuinmeubelseizoen van maart tot en met augustus. Buiten het tuinmeubelseizoen zitten wij niet stil en kunt u bij ons in Horst terecht voor de mooiste Oktoberfest-, carnavals-, en kerstartikelen.

Wij zien u graag terug in onze showroom!

Timmermans Tuinmeubelen buiten het tuinmeubelseizoen

In het tuinmeubelseizoen van maart tot en met augustus zijn wij natuurlijk volop bezig met tuinmeubelen, maar ook buiten het seizoen zitten wij niet stil. Dan zijn we hard bezig met de leukste Oktoberfest-, carnavals-, en kerstartikelen. Bij ons bent u dus altijd welkom!

In het tuinmeubelseizoen van maart tot en met augustus zijn wij natuurlijk volop bezig met tuinmeubelen, maar ook buiten het seizoen zitten wij niet stil. Onze showroom in Venlo is buiten het tuinmeubelseizoen gesloten, maar in de andere filialen zijn we dan hard bezig met de leukste Oktoberfest-, carnavals-, en kerstartikelen. In Roermond kunt u buiten het tuinmeubelseizoen terecht voor Oktoberfest- en carnavalskleding en in Horst vindt u Oktoberfestkleding, carnavalskleding en kerstartikelen.

Wij zien u graag terug in onze showrooms!

Uw wegwijzer naar onze winkel

Onze showroom in Horst is gevestigd in Home Park Inter Chalet. Inter Chalet is zeer goed bereikbaar: direct aan de A73, afrit 11, in Horst. Er is een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.