Heerlen

Met het huis-, tuin-, en dierassortiment van bijSTOX haalt u het woongenot van binnen naar buiten en andersom. Combineer dit met de tuinmeubelen van Timmermans Tuinmeubelen, en het plaatje is compleet. Zo slaagt u in één keer voor alles wat u nodig heeft voor uw tuin of huis. Natuurlijk helpen en adviseren onze deskundige medewerkers graag zodat u tevreden de winkel verlaat.

Openingstijden

Maandag09:30 - 18:00

Dinsdag09:30 - 18:00

Woensdag09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 20:00

Vrijdag09:30 - 20:00

Zaterdag09:30 - 18:00

Zondag10:00 - 18:00

Kom langs bij Timmermans Tuinmeubelen in Heerlen

Adres

In de Cramer 140
6412 PM Heerlen

Het aanbod

Bij Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX kunt u terecht voor alles voor in uw tuin. De prachtigste loungesets, diningsets, tuintafels, tuinstoelen, parasols, noem maar op! Bij ons kunt u volledig slagen op tuinmeubelgebied, waardoor u binnen no time kunt genieten van het buitenleven!

Wij bieden u deskundig advies, snelle levering en de laagste prijsgarantie. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en kennis met u, om u met een tevreden gevoel de deur uit te laten lopen. Iedereen moet kunnen genieten van de heerlijke zomerdagen, dus ook u!

Vanaf medio februari tot en met circa eind augustus staan wij voor u klaar!

Uw wegwijzer naar onze winkel

Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX Heerlen is gevestigd op de grootste woonboulevard van Europa. Met 50 speciaalzaken voor huis en tuin kunt u de hele dag vullen! BijSTOX vindt u direct naast de Ikea! Ook is er voldoende parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren. Kortom: alle ingrediënten voor een dagje uit.