Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Onze voordelen

Geniet van de vele voordelen die Timmermans Tuinmeubelen u te bieden heeft

Wij kunnen wel tien redenen voor u bedenken waarom uw keuze op Timmermans Tuinmeubelen zou moeten vallen bij uw online aankoop van dat mooie, nieuwe tuinmeubel. Of het nu gaat om gemakkelijk bestellen, de super service, de grote collectie tuinmeubelen, onze kundige en vriendelijke (verkoop) medewerkers, het kunnen proefzitten in 5 showrooms, de snelle levering of de klantvriendelijkheid ... we lichten ze graag voor u uit.


Vakkundig

Timmermans Tuinmeubelen is inmiddels een begrip. Doordat onze onderneming inmiddels al ruim 50 jaar bestaat is er veel kennis opgedaan over tuinmeubelen maar ook over klantvriendelijkheid. Een schat aan ervaring waar u uw voordeel mee doet omdat onze medewerkers weten waar ze over spreken zodra u vragen heeft over uw favoriete tuinset of loungeset,of het nu om de kleur gaat, de hoogte, het draaggewicht of het materiaal. Daarbij verliezen we niet uit het oog dat de klant een centrale rol heeft. Het team van Timmermans Tuinmeubelen zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt bij uw zoektocht naar uitgerekend dàt mooie tuinmeubel van uw wens!

Super Service!

Wij, van Timmermans Tuinmeubelen, zetten in op een hoge klantenservice en klantgerichtheid. Voor ons is dus geen enkele moeite teveel...alles om het onze klanten naar hun zin te maken. Zo leveren wij een persoonlijkse service, staat de koffie voor u klaar en bieden wij nazorg omtrent uw bestelling.

Proefzitten in 5 luxe showrooms

U twijfelt nog een beetje? Bijvoorbeeld over de aankoop van uw favoriete tuinmeubel of loungeset via internet? Of u bent er niet zeker van dat de tuinstoel van uw keuze wel lekker zit vanwege uw lengte? Gelukkig is ons tuinmeubelassortiment, buiten deze webshop, ook te koop en te bezichtigen in een van onze 5 winkels in Venlo, Horst, Roermond en Heerlen. Deze winkels bezitten gezamenlijk een oppervlakte van meer dan maar liefst 5000m2...een oppervlakte vergelijkbaar met de grootte van 5 voetbalvelden. Voor een proefzit bent u dan ook van harte welkom in een van onze vestigingen. Bekijk onze showroomspagina, klik door naar de showroom die u wilt bezoeken en vind alle informatie die u nodig heeft!

7 Dagen per week winkelplezier!

Als u liever even die mooie loungeset wil uitproberen bent u 7 dagen per week van harte welkom in een van onze filialen. Deze zijn 7 dagen per week geopend. Bekijk de recente openingstijden via deze link. Buiten het tuinmeubel seizoen zitten wij niet stil en houden wij ons bezig met oktoberfest-, carnavals- en kerst-artikelen. Het tuinmeubelseizoen loopt van ongeveer maart tot en met september. Buiten dit tuinmeubelseizoen zijn onze showrooms  gevuld met andere seizoensproducten. Zorg dus dat u niet voor niets af hoeft te reizen.

Grote collectie tuinmeubelen

Met veel diverse merken is er een ruim aanbod met voor ieder wat wils. Meer dan 250 verschillende tuinsets van Beach7, 4 Seasons Outdoor, SUNS, Hartman, Platinum en nog vele anderen. En nog beter...wij hebben ook onze eigen tuinmeubellijn: Bon Dia Outdoor Living met de hoogste kwaliteit loungesets, ligbedden en barsets. Deze meubellijn waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste buitenstoffen is uv-bestendig, water en vlek bestendig, schimmelwerend, 100% kleurecht en makkelijk in onderhoud.

Scherpste prijs!

Timmermans Tuinmeubelen biedt u de scherpste prijzen. Die mooie loungeset die u zo graag in uw tuin wilt met bijpassende tuinhaard en parasol vindt u bij Timmermans Tuinmeubelen voor een zeer scherpe prijs! Kunt u aantonen dat uw favoriete tuinset ergens anders toch goedkoper is? Neem dan direct contact met ons, team Timmermans Tuinmeubelen zal u verrassen met de oplossing. Koop dus met een gerust hart bij Timmermans Tuinmeubelen. Wij stellen onze klanten niet teleur!

Vrijwel alles uit voorraad leverbaar

Het grootste deel van onze tuinmeubelen collectie is uit voorraad leverbaar. Geen onnodig lange wachttijden dus! Timmermans Tuinmeubelen beschikt over een groot centraal magazijn in Reuver (Li) en daar passen duizenden tuinmeubelsets in!! Zeer sporadisch kan het voorkomen dat een tuinmeubel niet op voorraad is. En laat dat nu net die prachtige loungeset zijn waar u naar op zoek bent? Geen zorgen, u hoeft geen 8 weken te wachten op een levering! Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld waardoor u toch snel van uw nieuwe tuinmeubel én het zonnetje kunt gaan genieten.

Snelle Levering!

Buiten dat de meeste van onze tuinmeubelen voorradig zijn, beschikt Timmermans Tuinmeubelen tevens over zijn eigen wagenpark en bezorgers. Hierdoor kunnen wij snel leveren, meestal al binnen enkele werkdagen! Een ander pluspunt is dat wij een betrouwbare, door Timmermans Tuinmeubelen opgeleide en ervaren bezorger naar u toesturen waardoor u verzekerd bent dat uw tuinset of loungeset zonder beschadigingen bij u afgeleverd wordt. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst en betaald zal een medewerker van onze klantenservice contact met u opnemen zodat u weet wanneer u van uw nieuwe tuinset of loungeset kan gaan genieten. Dit kan telefonisch of per e-mail zijn. Let wel op! Soms belanden de mails in de spambox, dus houdt de spambox of de map met ongewenste e-mails ook goed in de gaten!

Zeker van uw aankoop!

Als koper van een nieuwe tuinset wilt u beslist weten met wie u in zee gaat. Timmermans Tuinmeubelen is CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkend. Dit is een belangrijk keurmerk en staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Wij hanteren algemene voorwaarden die u extra goed beschermen en deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Een CBW erkende winkel biedt u dus meer zekerheid! Ook wordt onze webshop jaarlijks gecontroleerd door ICT-Recht juristen. U mag rekenen op een eerlijke voorlichting en correcte toepassing van de wet. Ook worden uw gegevens veilig opgeslagen waardoor uw privacy altijd is gewaarborgd. Het CBW ziet er streng op toe dat afspraken, die wij met u maken, worden nageleefd. U kunt dus, zonder zorgen, gaan genieten van uw spiksplinternieuwe loungeset.

Al uw vragen beantwoord!

U heeft vragen? Geen enkel probleem. We bieden enkele opties. Zo kunt u een kijkje nemen bij onze meest gestelde vragen. Wanneer u een van onze showrooms bezoekt kunt u al uw vragen afvuren op een van onze verkopers. Telefonisch of per e-mail staat onze klantenservice graag voor uw klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 - 17:00 uur.