Utrecht

SALE bij Timmermans Tuinmeubelen met korting tot wel 50%! Bekijk hieronder de openingstijden.

*Prijzen gebaseerd op afhalen.

Openingstijden

Maandag09:30 - 18:00

Dinsdag09:30 - 18:00

Woensdag09:30 - 18:00

Donderdag09:30 - 18:00

Vrijdag09:30 - 18:00

Zaterdag09:00 - 17:00

Zondag10:00 - 17:00

Kom langs bij Timmermans Tuinmeubelen in Utrecht

Adres

Gageldijk 3
3566 ME Utrecht

Het aanbod

Steck Tuincentrum, voorheen Tuincentrum Overvecht, is gevestigd op een geweldige locatie in Utrecht en heeft net als wij al ruim 50 jaar ervaring. Op deze fantastische locatie wordt een compleet nieuw concept neergezet:

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe plek voor mensen die blij worden van groen. U kunt hier terecht voor geweldige tuinmeubelen, mooie planten en leuke accessoires. In de tussentijd werkt Steck achter de schermen vrolijk verder aan het volgende plan: een fijne stadsoase tussen stad en natuur met een zo duurzaam mogelijk aanbod voor tuin, huis, balkon en dakterras. Met een tuincafé, een natuurspeeltuin, workshops, lezingen, expo’s en een broedplaats voor duurzame samenwerkingspartners uit de regio. Het doel? Utrecht groen laten denken én doen!

De ruime ervaring van zowel Steck Tuincentrum als Timmermans Tuinmeubelen zorgt voor een unieke winkelervaring waarbij u kunt slagen voor uw hele tuin.

Uw wegwijzer naar onze winkel

Onze showroom in Utrecht is goed te bereiken. Bovenstaande routeplanner leidt u eenvoudig naar de plek van bestemming. Een bezoek aan onze showroom in Utrecht is door de ligging goed te combineren met een dagje weg of een dag shoppen. En of u nu uw huis of tuin wilt opleuken, bij Steck kunt u terecht voor een groot assortiment kamerplanten, tuinplanten, zaden, bollen, gereedschappen, accessoires en uiteraard tuinmeubilair van Timmermans Tuinmeubelen. Wij zien u graag terug in Utrecht!