Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

4 Seasons Outdoor Tuintafels

De 4 Seasons Outdoor tuintafels bieden heel wat comfort. Lekker aperitieven in de tuin met vrienden en familie? Bestel uw tuintafel naar keuze en laat uw tuin of balkon stralen. Ontdek het volledige assortiment in de webshop. 

De 4 Seasons Outdoor tuintafels bieden heel wat comfort. Lekker aperitieven in de tuin met vrienden en familie? Bestel uw tuintafel naar keuze en laat uw tuin of balkon stralen. Ontdek het volledige assortiment in de webshop. 

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 Seasons Outdoor tuintafel kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

De zon schijnt, de temperaturen gaan omhoog en u kunt weer lekker buiten gaan dineren of borrelen. Daar is natuurlijk wel een tuintafel voor nodig, want waar zet u anders die lekkere hapjes op? De oplossing: een 4 Seasons Outdoor tuintafel kopen online. Aan een diningtafel kunt u goed dineren, en een loungetafel leent zich weer zeer goed om hapjes op te plaatsen. Aan een loungetafel kunt u natuurlijk ook eten, maar hou er rekening mee dat loungetafels een stuk lager zijn. Iedere tafel heeft zo zijn eigen voordelen, maar het belangrijkste is dat u zorgeloos kunt genieten van het zomerse weer!

Als u dan een mooie tuintafel hebt gekozen, wilt u er natuurlijk ook aan kunnen zitten. Daarvoor hebben wij een ruime collectie aan tuinstoelen, zowel van 4 Seasons Outdoor als van andere merken. Kijk, mix & match en kies uw eigen samengestelde tuinset uit!

De voordelen van een 4 Seasons Outdoor tuintafel kopen

Bij Timmermans Tuinmeubelen ziet u verschillende 4 Seasons Outdoor tuintafels in het assortiment. Wat de tafels gemeen hebben, is dat de kwaliteit hoog is dankzij de gebruikte materialen. De kwaliteit is prioriteit voor het merk 4 Seasons Outdoor, want dat zorgt voor een lange levensduur van de tuintafels. Ontdek in de webshop onze 4 Seasons Outdoor tuintafel. Kopen online doe je bij ons!

De verschillende materialen hebben ieder hun eigen behandeling nodig, maar ze zijn allemaal onderhoudsvriendelijk. Teakhout is bijvoorbeeld gemakkelijk te onderhouden met een teak beschermer en teak reiniger. Voor wicker kan weer een speciale vlechtwerk beschermer en vlechtwerk reiniger worden gebruikt. Bekijk welke onderhoudsmiddelen voor uw tuintafel geschikt zijn.

Bestel uw favoriete 4 Seasons Outdoor tuintafels online

Bij Timmermans Tuinmeubelen kunt u op verschillende manieren uw favoriete 4 Seasons Outdoor tuintafel kopen: online of in onze showrooms. In onze showrooms kunt u een kijkje komen nemen en direct alle tuinmeubelen uitproberen, zien en voelen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag als u informatie wilt of niet kunt kiezen.

Via de webshop hebt u binnen enkele stappen al besteld. Ook online kunnen wij u helpen bij uw keuze door telefonisch of per e-mail uw vragen te beantwoorden. Neem ook eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen, misschien wordt uw vraag daar al beantwoord, of neem contact met ons op.