Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Metalen Tuinsets

Op zoek naar een strakke metalen tuinset? Timmermans Tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment tuinsets, waaronder metalen tuinsets. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!

Op zoek naar een strakke metalen tuinset? Timmermans Tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment tuinsets, waaronder metalen tuinsets. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen tuinset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Heerlijk genieten van de zomerdagen? Dat kunt u met de metalen tuinmeubelen van Timmermans Tuinmeubelen. Onze tuinstoelen zitten niet alleen comfortabel, maar zijn ook erg degelijk en stevig. Voor extra comfort kunt u bijvoorbeeld een voetenbank of bijpassende kussens aan uw tuinset toevoegen. Onze tuinsets van metaal zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten en vormen. U vindt dus zeker ook een nieuwe metalen tuinset naar uw smaak in ons aanbod! Uw metalen tuinset kopen online doet u eenvoudig bij Timmermans Tuinmeubelen natuurlijk!

Metalen tuinsets: mooi én onderhoudsvriendelijk

Wilt u een metalen tuinset kopen online om uw tuin of terras compleet te maken? Of bent u op zoek naar tuinsets van andere materialen zoals RVS tuinsets of houten tuinsets? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Uw tuinmeubelen kunt u gemakkelijk online bestellen bij Timmermans Tuinmeubelen. Binnen enkele stappen is de bestelling al afgerond en hoeft u alleen nog maar te wachten tot onze bezorgers bij u thuis aanbellen. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

De metalen tuinsets die u kunt kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen, zijn gemaakt van gecoat materiaal. Het is zeer sterk en bovendien zwaar maar daar staat tegenover dat het niet roest. Uw tuinset zal bovendien ook niet onbedoeld gaan verschuivend op onstuimige dagen. Let wel op dat de coatinglaag intact blijft. Bij beschadiging van de coating kan immers wel degelijk roest ontstaan. Voor een extra lange levensduur, adviseren wij u om uw nieuw aangeschafte tuinset na het seizoen op te bergen.

Koop uw metalen tuinset en geniet in eigen tuin

Timmermans Tuinmeubelen, dat is vakantie in eigen tuin. Zoekt u nieuwe tuinmeubelen van metaal? Goed nieuws, een metalen tuinset kopen online doe je eenvoudig bij ons! Metalen tuinsets hebben als voordeel dat ze zowel sterk als gemakkelijk te reinigen zijn. Met water, groene zeep en een zachte borstel heeft u opnieuw een mooie en frisse tuinset in geen tijd. Metalen tuinsets zijn met andere woorden zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. U kunt dus nog lang genieten van uw nieuwe tuinset.