Metalen Tuinsets

Metalen Tuinsets

Op zoek naar een strakke metalen tuinset? Timmermans Tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment tuinsets, waaronder metalen tuinsets. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!

Op zoek naar een strakke metalen tuinset? Timmermans Tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment tuinsets, waaronder metalen tuinsets. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!

Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

4 producten

per pagina

Genieten met een metalen tuinset in uw tuin

Met onze tuinsets van metaal kunt u heerlijk genieten van de zomerdagen. Onze stoelen zitten niet alleen comfortabel maar zijn ook nog erg degelijk en stevig. Maak uw avonden extra comfortabel door bijvoorbeeld een voetenbank of bijpassende kussens aan uw tuinset toe te voegen. Wij bieden onze tuinsets van metaal in diverse kleuren, maten en uitvoeringen aan. Zo heeft u een grote kans dat u bij ons kunt slagen voor een nieuwe metalen tuinset!

De voordelen en het onderhoud van metalen tuinsets

Metalen tuinsets hebben als voordeel dat ze erg sterk zijn en gemakkelijk te reinigen. Doordat ze onderhoudsvriendelijk zijn, betekent dit dat u nog lang kunt genieten van uw nieuwe tuinset en dat u weinig tijd kwijt bent aan het onderhouden van de set.

Het onderhoud van een metalen tuinset is namelijk zeer eenvoudig. Met behulp van water, groene zeep en een zachte borstel kunt u de tuinset schoonmaken. Dit betekent dat u na een schoonmaakbeurt weer kunt genieten van een mooie, frisse tuinset. Onze metalen tuinsets zijn gemaakt van gecoat materiaal. Dit materiaal is sterk en zwaar in gewicht maar heeft als voordeel dat het niet roest of gaat verplaatsen tijdens onstuimige zomerdagen. Let wel op dat de coatinglaag in tact blijft, bij beschadiging van deze laag kan er wél roest ontstaan. Wij adviseren u om uw nieuw aangeschafte tuinset na het seizoen op te bergen, want dit verlengt de levensduur van de set.

Een metalen tuinset kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

Wilt u meer informatie over onze metalen tuinsets? Of bent u op zoek naar tuinsets van andere materialen zoals RVS tuinsets of houten tuinsets? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showrooms in Heerlen, Roermond, Venlo of Horst. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van hulp en advies.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gemakkelijk online bestellen. Binnen enkele stappen is de bestelling al afgerond en hoeft u alleen nog maar te wachten tot onze bezorgers bij u aanbellen. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.