Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Apple Bee Tuinsets

Heerlijk genieten van de zonnige dagen? Dat kan met de Apple Bee tuinsets. Apple Bee kiest voor materialen van hoge kwaliteit, zodat u vele zomers kunt genieten! Bekijk het assortiment.

Heerlijk genieten van de zonnige dagen? Dat kan met de Apple Bee tuinsets. Apple Bee kiest voor materialen van hoge kwaliteit, zodat u vele zomers kunt genieten! Bekijk het assortiment.

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Apple Bee tuinset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Apple Bee is een tuinmeubelmerk met en uniek design waarbij ieders wensen worden vertaald naar verrassende ontwerpen. Een kwaliteitsproduct betekent bij Apple Bee niet alleen het gebruik van de beste materialen, maar ook de aandacht voor de omstandigheden waarin meubels worden gemaakt en verkocht. Het uiteindelijke doel? U zo lang mogelijk laten genieten van uw tuinmeubelen! En dat sluit natuurlijk zeer goed aan bij de visie van Timmermans Tuinmeubelen. Wilt u een Apple Bee tuinset kopen online? Bij Timmermans Tuinmeubelen zit u goed! Ontdek het volledige aanbod op onze webshop of breng een bezoekje aan een van onze winkels!

Ruim aanbod Apple Bee tuinmeubelen te koop

Een voorbeeld van een Apple Bee tuinset in ons assortiment is de Milou tuinset. Dit is een prachtige diningset van verschillende materialen waardoor u comfortabel buiten kunt dineren met vrienden en familie. Naast de samengestelde tuinsets van Apple Bee kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een set samen te stellen met de tuinmeubelen van Apple Bee. Bekijk eens onze tuinstoelen en tuintafels en stel een unieke set samen!

Bestel vandaag nog uw Apple Bee tuinset online

Een Apple Bee tuinset kopen online doet u gemakkelijk, snel en veilig bij Timmermans Tuinmeubelen. Doorloop de stappen van het bestelproces en in een handomdraai is de bestelling al afgerond. Wij gaan vervolgens aan de slag om de tuinmeubelen zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Zo kan u binnenkort genieten van de rust in een zalige Apple Bee tuinset!

Bent u op zoek naar een ander merk? Als u bij tuinsets kijkt onder het kopje 'merk' komen alle merken tuinsets tevoorschijn zodat u onderscheid kunt maken tussen de verschillende merken!

Wilt u wat inspiratie opzoen omtrent tuinmeubelen? Bezoek onze showrooms in Roermond, Venlo en Horst. In iedere showroom staat een selectie uit ons assortiment opgesteld om u kennis te laten maken met diverse prachtige modellen, merken en materialen. Van Apple Bee tuinsets tot andere topmerken. Zijn er vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!