Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Cosiscoop

De Cosiscoop gaslantaarn is ideaal om mee te nemen. Deze multifunctionele gaslantaarn neemt u gemakkelijk mee, waarheen u maar wilt! 

De Cosiscoop gaslantaarn is ideaal om mee te nemen. Deze multifunctionele gaslantaarn neemt u gemakkelijk mee, waarheen u maar wilt! 

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cosiscoop gaslantaarn kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Overal waar u heen gaat sfeer en warmte hebben? Dat kan! De Cosiscoop gaslantaarn van Cosi Fires is ideaal voor thuis, maar ook voor onderweg of op vakantie. Deze multifunctionele gaslantaarn neemt u gemakkelijk mee, waar u ook heen gaat. Een dagje naar het strand is heerlijk, maar hoe fijn is het om ook tijdens en na de zonsondergang nog lekker in het zand te kunnen blijven zitten? Dit is mogelijk door de Cosiscoop mee te nemen die voor warmte en sfeer zorgt. Kortom, wilt u een Cosiscoop gaslantaarn kopen online? Bij Timmermans Tuinmeubelen hebben we vast en zeker de ideale gaslantaarn voor u! Neem snel een kijkje in ons online assortiment of kom langs in een van onze winkels.

De eigenschappen van de Cosiscoop

De Cosiscoop is de ideale sfeermaker die gemakkelijk mee te nemen is. De gaslantaarn werkt op een 190 grams prik gascartouche en brandt op een blikje tot wel 6 uur! Urenlang genot van een kleine en compacte gaslantaarn. Deze Cosiscoop gaslantaarn is verkrijgbaar in verschillende modellen waaronder het compacte model met een hoogte van 30 cm en een diameter van 16 cm, en de Cosiscoop XL met een hoogte van 30,5 cm en een diameter van 20,5 cm.

Het gebruik is zeer eenvoudig; u draait het gasblikje onder de gaslantaarn, draait de knop open en steekt de gaslantaarn met een lange aansteker aan. Kiest u liever voor een grotere tuinhaard of vuurtafel? Bekijk ons assortiment en kies de variant die het beste past bij uw wensen.

De Cosiscoop gaslantaarn kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

De Cosiscoop gaslantaarn kopen online doet u bij Timmermans Tuinmeubelen voor de laagste prijs. Zowel online als in de showrooms betaalt u de laagste prijs en ontvangt u hoge kwaliteit. Online kunt u bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop door enkele stappen te doorlopen en de bestelling af te ronden, waarna wij aan de slag gaan om deze gaslantaarn zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren.

Kom ook gerust eens langs in onze showrooms en neem een kijkje tussen onze tuinmeubelen en accessoires. Zijn er vooraf nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.