Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Cosidrum

Creëer warmte en sfeer in uw tuin met de Cosidrum tuinhaarden. De Cosidrum is verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat er voor ieder terras of balkon een geschikte tuinhaard verkrijgbaar is.

Creëer warmte en sfeer in uw tuin met de Cosidrum tuinhaarden. De Cosidrum is verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat er voor ieder terras of balkon een geschikte tuinhaard verkrijgbaar is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cosidrum tuinhaard kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

In de zomerperiode is het heerlijk om zo veel mogelijk tijd buiten door te kunnen brengen. Helaas zitten er vaak frisse avonden tussen, waarbij het net iets te koel is om buiten te blijven zitten. Gelukkig is dat geen probleem meer, want dankzij een Cosidrum tuinhaard kunt u nog uren lekker blijven zitten! Een tuinhaard straalt warmte uit en geeft ook nog eens de echte zomer- en vakantiesfeer. Wilt u een Cosidrum tuinhaard kopen online? Dan bent u bij Timmermans Tuinmeubelen aan het juiste adres!

De eigenschappen van de Cosidrum tuinhaard

De Cosidrum tuinhaard is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Zo kunt u ook als u weinig ruimte hebt, lekker genieten van de warmte die wordt uitgestraald. De Cosidrum is gemaakt van composiet, waardoor het zeer sterk is en toch licht van gewicht. Deze tuinhaard heeft een vermogen van 9000 Watt en wordt aangestoken via een elektrische ontsteking. Het vermogen is traploos regelbaar dus het vlammenspel is per moment aan te passen. De gasfles zit in de Cosidrum verborgen, wat het uiterlijk van de tuinhaard natuurlijk zeer ten goede komt!

Zijn er kinderen of huisdieren in de buurt en vindt u dat niet zo prettig met de vlammen? Geen probleem! Dankzij de Cosidrum Glasset worden de vlammen afgeschermd.

Tuinhaarden van Cosi Fires online

De Cosidrum komt uit de collectie van het prachtige merk Cosi Fires. Een Cosidrum tuinhaard kopen online doet u dan ook eenvoudig via onze webshop. Via onze gebruiksvriendelijke webshop hebt u in een handomdraai al uw bestelling geplaatst. Vervolgens gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk de warmte naar u toe te brengen!

Wij hebben ook tal van showrooms waar een greep uit onze collectie staat opgesteld, en waar het mogelijk is om onze tuinmeubelen te zien, voelen en uitproberen. Kom gerust eens langs in onze showrooms! Zijn er vooraf vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.