Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Taste

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taste tuinmeubelen kopen online

Bent u op zoek naar tuinmeubilair van hoogstaande kwaliteit? Bij Timmermans Tuinmeubelen kunt u een ruim assortiment aan Taste tuinmeubelen kopen online. Taste by 4 Seasons Outdoor is een subcollectie van 4 Seasons Outdoor met een zachter prijskaartje. Van de kwaliteit en service kunt u hetzelfde verwachten als u gewend bent. Wilt u fantastische looks combineren met een aangenaam zitcomfort? Dan zit u goed bij Taste by 4SO.

Taste by 4SO: topkwaliteit voor een zachtere prijs

Bij Timmermans Tuinmeubelen kunt u een ruim gamma aan Taste tuinmeubelen kopen online. Net als de collectie van 4SO onderscheidt de collectie van Taste zich op verschillende vlakken: stijlvolle designs, duurzaam karakter, een extreem korte droogtijd dankzij weerbestendige materialen (want ja, 4 Seasons!). Vier het buitenleven met volle teugen in élk seizoen en bestel uw diningset, loungebank, picknickset of ander product van Taste bij Timmermans Tuinmeubelen.

Verschillende topmerken van tuinmeubilair bij Timmermans Tuinmeubelen

In de webshop van Timmermans Tuinmeubelen kunt u niet enkel Taste tuinmeubelen kopen online, maar ook van allerlei andere merken, van Bon Dia over SUNS tot Yoi tuinmeubelen. Ontdek ons volledige aanbod online of kom langs in een van onze showrooms om uw nieuwe tuinmeubelen te zien, te voelen … en te bestellen natuurlijk.

In ons gamma vindt u alles om uw balkon, terras of tuin gezellig in te richten:

… en nog veel meer! Kom het ontdekken in een showroom bij u in de buurt of bestel in onze webshop.