Aluminium Loungesets

Aluminium Loungesets

Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 109

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 109

per pagina

Aluminium loungeset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

De aluminium loungesets van Timmermans zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Wij bieden u bovendien een ruim aanbod aluminium tafels die u eenvoudig kunt combineren met een loungeset. Er is altijd wel een tafel aanwezig die bij uw loungeset past. Aluminium is tijdloos, sterk, ziet er strak en modern uit en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bij onstuimig weer kan er wel vuil en lichte vorm van corrosie ontstaan. Gelukkig hecht dat vuil zich niet vast aan het aluminium, dus kunt u het eenvoudig reinigen. Een aluminium loungeset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen is zo gebeurd!

Voor elk wat wils

Elk jaar opnieuw heeft Timmermans de nieuwste modellen loungesets voor u in het assortiment en dat in verschillende materialen. Ons gamma bestaat uit aluminium loungesets, wicker loungesets en houten loungesets. In onze showrooms kunt u de nieuwste trends en kleuren(combinaties) aluminium loungesets ontdekken. U hebt de mogelijkheid om all weather kussens bij uw loungeset te kopen. Deze hoeft u het gehele seizoen niet op te ruimen omdat het materiaal geen water opneemt en eenvoudig het water laat wegstromen. Een aluminium loungeset is door haar licht gewicht eenvoudig te verplaatsen en bovendien ook uitermate sterk. Bij Timmermans zit u niet vast aan een bepaalde combinatie wanneer u een loungeset wilt kopen. U kunt immers ook zelf een aluminium loungeset samenstellen. U kunt uw gewenste aluminium loungeset kopen online in onze webshop. Liever een loungeset in onze showroom kopen? Geen probleem. Indien gewenst helpen onze medewerkers u met het maken van uw keuze.

Ruim aanbod loungesets bij Timmermans Tuinmeubelen

Uw aluminium loungeset kopen online doet u bij Timmermans Tuinmeubelen eenvoudig via de webshop of in een van onze showrooms in Roermond, Venlo, Horst, Heerlen, Sittard, Zwaanshoek of Utrecht. Hebt u nog vragen over het online betaalproces of over een van onze tuinmeubelen? Neem dan gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen u zo vlug mogelijk verder!