Aluminium Loungesets

Aluminium Loungesets

Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 124

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 124

per pagina

Aluminium loungeset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

De aluminium loungesets van Timmermans zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. U kunt een loungeset eenvoudig combineren met ons aanbod aluminium tafels. Er is altijd wel een tafel aanwezig die bij uw loungeset past. Aluminium is tijdloos, sterk, ziet er strak uit en is zeer onderhoudsvriendelijk. Tijdens onstuimig weer kan er vuil en lichte vorm van corrosie ontstaan. Gelukkig hecht dat vuil zich niet vast aan het aluminium, dus kunt u het eenvoudig reinigen. Een aluminium loungeset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen is zo gebeurd!

Voor elk wat wils

Timmermans heeft ieder jaar de nieuwste modellen loungesets voor u in het assortiment. Wat dacht u naast een aluminium loungeset van een wicker loungeset of een houten loungeset? De nieuwste trends en kleuren(combinaties) aluminium loungesets vindt u in onze showrooms. U hebt de mogelijkheid om all weather kussens bij uw loungeset te kopen. Deze hoeft u het gehele seizoen niet op te ruimen omdat het materiaal geen water opneemt en eenvoudig het water laat wegstromen. Een aluminium loungeset is ondanks haar lichtgewicht uitermate sterk en eenvoudig te verplaatsen. Bij Timmermans zit u niet vast aan een bepaalde combinatie wanneer u een loungeset wilt kopen. U hebt namelijk de mogelijkheid om zelf een aluminium loungeset samen te stellen. Bestel uw gewenste loungeset eenvoudig in onze webshop. Liever een loungeset in onze showroom kopen? Geen probleem indien gewenst helpen onze medewerkers u met het maken van uw keuze.

Ruim aanbod loungesets bij Timmermans Tuinmeubelen

Uw aluminium loungeset kopen online doet u bij Timmermans Tuinmeubelen eenvoudig via de webshop of in een van onze showrooms in Roermond, Venlo, Horst, Heerlen of Utrecht. Hebt u nog vragen over het online betaalproces of over een van onze tuinmeubelen? Neem dan gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen u zo vlug mogelijk verder!