Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Beach 7

In de zomer schijnt de zon soms net iets te fel, maar met zulk mooi weer is het natuurlijk zonde om binnen te gaan zitten. De oplossing? Zorg voor schaduw met de Beach 7 parasols en geniet van het buitenleven!

In de zomer schijnt de zon soms net iets te fel, maar met zulk mooi weer is het natuurlijk zonde om binnen te gaan zitten. De oplossing? Zorg voor schaduw met de Beach 7 parasols en geniet van het buitenleven!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Beach 7

Het merk Beach 7 heeft al bijna 100 jaar ervaring. Deze ervaring wordt dan ook gebruikt bij de ontwikkeling van de tuinmeubelen, waaronder de parasols. Het merk is begonnen met een vlechtwerkcollectie maar de collectie is inmiddels verbreed met vele andere materialen en modellen.

Buiten genieten en loungen gaat een steeds belangrijkere rol spelen, en hoe kan dat nu beter dan met een Beach 7 parasol zodat er schaduw ontstaat op de hete zomerdagen?

Beach 7 parasols in ons assortiment

De Beach 7 parasols in ons assortiment verschillen van kleur, model en materiaal zodat er voor ieders wensen een geschikte parasol tussen zit, van vierkante tot ronde parasols. Wij bieden ook parasolvoeten aan, want die zitten niet bij alle parasols inbegrepen. Weet u niet zeker welke parasolvoet u nodig heeft? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u verder.

Naast parasols hebben wij ook vele andere tuinmeubelen van het merk Beach 7 zoals Beach 7 tuinsets, Beach 7 tuinstoelen en Beach 7 tuintafels. Maak zelf unieke combinaties of bekijk de combinaties die wij al voor u hebben gemaakt.

Een Beach 7 parasol kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

Een Beach 7 parasol kopen bij Timmermans Tuinmeubelen is in een handomdraai gebeurd. Het bestelproces bevat enkele eenvoudige stappen die u moet doorlopen. Na het afronden van de bestelling krijgen wij een melding en gaan we aan de slag om de gekozen parasol zo snel mogelijk bij u te leveren.

In onze showroom hebben wij een selectie gemaakt van tuinmeubelen om u kennis te laten maken met verschillende merken, materialen en modellen. Kom proefzitten bij Timmermans Tuinmeubelen!