Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Nardi Tuintafels

Nardi is een topmerk met diverse tuinmeubelen, waaronder natuurlijk tuintafels. De Nardi tuintafels zijn uitgevoerd in kunststof. De oude kunststof tuinmeubelen zijn verleden tijd, en de tuintafels van Nardi zijn helemaal in!

Nardi is een topmerk met diverse tuinmeubelen, waaronder natuurlijk tuintafels. De Nardi tuintafels zijn uitgevoerd in kunststof. De oude kunststof tuinmeubelen zijn verleden tijd, en de tuintafels van Nardi zijn helemaal in!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nardi tuintafel kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Hoe fijn is het om op de warme zomerdagen lekker buiten te eten? Een barbecue, borrelhapjes of een compleet 3-gangen menu, het kan allemaal. De tafel past u natuurlijk aan op uw wensen: een uitschuiftafel als u een groot gezin heeft of veel bezoek verwacht, een kleinere tafel als u een knus hoekje in uw tuin wilt maken, noem maar op.

Wat ook bijdraagt aan het genieten van het buitenleven, is dat u niet veel hoeft om te kijken naar uw nieuwe Nardi tuintafel. De tuintafels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk en weerbestendig: veel genieten, weinig zorgen. Kortom: een Nardi tuintafel kopen online was nog nooit zo eenvoudig als bij Timmermans Tuinmeubelen!

Dineren in eigen tuin met een Nardi tuintafel

In ons assortiment ziet u verschillende maten en modellen tuintafels van het merk Nardi. Nardi blijft continu innoveren om altijd kwaliteitstuinmeubelen te kunnen leveren. Bekijk de verschillende modellen en ontdek welke het beste past bij uw wensen en uw tuin. Een Nardi tuintafel kopen online kan via de webshop. Natuurlijk staan onze medewerkers in de showrooms ook klaar om u te helpen en te adviseren over uw nieuwe tuinmeubelen. Kom gerust eens langs.

Koop uw favoriete Nardi tuintafel online en geniet

Om de Nardi tuintafels compleet te maken, kunt u ze combineren met de Nardi tuinstoelen. Natuurlijk kunt u ook een unieke set samenstellen door tuinstoelen van andere materialen te combineren met de tafel. Bekijk hier al onze tuinstoelen. Wilt u advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wilt u een Nardi tuintafel kopen online en kunt u niet wachten tot deze in uw tuin staat? Ga dan direct over tot aankoop! Dit kan online of in een van onze showrooms. Online bestellen neemt enkele minuten in beslag en kan vanuit uw luie stoel! Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten tot onze bezorgers aanbellen om de tafel te leveren. Bekijk onze pagina met verzend- en leverinformatie als er vragen zijn over de levering, of neem contact met ons op.