Beton(look) Tuintafels

Beton(look) Tuintafels

Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

1 product

per pagina

De voordelen van een tuintafel van beton

Wilt u een tuintafel waar u lang van kunt genieten? Dan is een tuintafel van beton een perfecte keuze. Betonnen tuintafels zijn zeer duurzaam. Daarnaast kunt u deze tafels gerust de gehele winter buiten laten staan. Ze kunnen tegen winterse temperaturen en vorst. Ten slotte zijn deze tuintafels zeer onderhoudsvriendelijk waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn.

Online betonnen tuintafels kopen

U kunt bij ons op verschillende manieren uw favoriete betonnen tuintafel kopen. Dit kan in een van onze showrooms, maar ook online kunt u de betonnen tuintafel kopen. Dit is de snelste en eenvoudigste manier. U kiest de juiste betonnen tuintafel uit en voegt deze toe aan de winkelmand. U vervolgt het bestelproces en doorloopt de stappen. Zo vult u uw gegevens in, kiest u de verzendmethode en kunt u direct betalen. In onze veilige betaalomgeving kunt u de bestelling direct betalen en zodoende ook afronden. Wij zorgen uiteraard voor een correcte afhandeling en een bevestiging van de bestelling.

Het aanbod van Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen is de grootste tuinmeubelzaak van Limburg. U kunt 7 dagen per week terecht bij onze showrooms. Behalve de tuintafels, bieden wij ook diverse tuinstoelen en overige tuinmeubelen aan. Daarnaast bevinden zich ook vele tuinaccessoires, zoals haarden en parasols in ons assortiment.