Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Kettler Tuinstoelen

De moderne en tijdloze collectie Kettler tuinstoelen is nu ook verkrijgbaar bij Timmermans Tuinmeubelen. De collectie is vrijwel geschikt voor iedere tuin inrichting en biedt een hoog comfort.

De moderne en tijdloze collectie Kettler tuinstoelen is nu ook verkrijgbaar bij Timmermans Tuinmeubelen. De collectie is vrijwel geschikt voor iedere tuin inrichting en biedt een hoog comfort.

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kettler tuinstoelen kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Met haar ruim 60 jaar ervaring is Kettler op de hoogte van alle ins en outs binnen de tuinmeubelwereld. Bij Kettler staat functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een superieur ontwerp voorop. Dit is goed terug te zien in de tuinstoelen Kettler collectie. De kwaliteit van Kettler tuinmeubelen wordt onderstreept door de vele awards die het merk heeft gewonnen zoals de iF product design award. Kettler tuinstoelen kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen? Ontdek snel ons ruim assortiment op de webshop of kom langs in een van onze showrooms.

In de tuin zitten op stoelen met een hoog comfort

Kettler begrijpt goed dat u in de zomer lang buiten wil kunnen zitten zonder rugklachten te krijgen of andere pijntjes door het zitten op tuinmeubels met de verkeerde zithoogte. Wanneer u houdt van buiten eten is wellicht de tuinstoel uit de casual dining collectie een juiste oplossing. Bij deze set wordt de gebruikelijke zithoogte van een eetkamerstoel gehanteerd voor een goed comfort.

Het onderhoud van uw Kettler tuinstoel voor de winter

Kettler tuinstoelen kopen online? Dan zit u bij Timmermans Tuinmeubelen goed! Om uw Kettler stoelen in optimale staat te houden is onderhoud belangrijk. Dit onderhoud is makkelijk uit te voeren en zorgt voor een lange levensduur van uw tuinmeubels. Zorg na het reinigen van de tuinset dat het juiste onderhoudsmiddel gebruikt wordt voor een langere bescherming tegen weersinvloeden en vuil. Kunststof en aluminium tuinmeubelen hebben weinig onderhoud nodig, bij teak meubelen vergt een speciale behandeling. Vraag aan een van onze adviseurs naar de onderhoudsmethoden.

Naast het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen is het belangrijk dat u uw tuinmeubelen in de winter op de juiste manier opbergt. Het beste voor de tuinmeubelen is het opbergen op een droge opbergruimte. Nu begrijpen wij van Timmermans Tuinmeubelen dat niet iedereen over een droge opbergruimte beschikt, daarom vind u in onze webshop en in de winkel opberghoezen waardoor de tuinmeubelen in de winter goed beschermd worden.