Beach 7 Tuinsets

Beach 7 Tuinsets

Bekijk nu onze collectie Beach 7 tuinsets en vind de tuinset die bij u past. Door de vele verschillende materialen waarmee het merk Beach 7 werkt, zit er vast en zeker een geschikte tuinset voor u tussen. Bekijk het assortiment!

Bekijk nu onze collectie Beach 7 tuinsets en vind de tuinset die bij u past. Door de vele verschillende materialen waarmee het merk Beach 7 werkt, zit er vast en zeker een geschikte tuinset voor u tussen. Bekijk het assortiment!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beach 7 tuinset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Beach 7 is een trendy en jong merk binnen de tuinmeubelwereld. Beach 7 creëert het gevoel van zon, zee en strand in uw eigen achtertuin waardoor u volop kunt genieten van de zomer alsof u in het buitenland zit. De grote collectie bestaat uit een variëteit aan tuinmeubelen, materialen en kleuren zodat u verzekerd bent van de keuze voor een tuinset van uw smaak.

Zorg voor comfortabel en stijlvol dineren met de tuinsets van Beach 7. Kies voor een set die bij uw wensen past: een set voor vier personen, een set voor acht personen, een picknickset, noem maar op! Beach 7 tuinset kopen online doet u snel en eenvoudig via de webshop van Timmermans Tuinmeubelen.

Verschillende kleuren en materialen Beach 7 tuinsets

Stel uw eigen tuinset samen met de mix & match mogelijkheden, of kies voor een samengestelde tuinset. Zoekt u een tuinset om lekker aan te kunnen eten, dan heeft de Beach 7 collectie u diverse mogelijkheden te bieden. De tuinsets zijn erg mooi van design en de meeste zijn eenvoudig in onderhoud. Met onze onderhoudsmiddelen speciaal voor tuinmeubelen is het onderhoud zeer eenvoudig! Houdt u van een strak en modern design, dan zijn de aluminium tuinsets van Beach 7 wellicht een goede keuze. Toch op zoek naar iets anders? Een sterk en stevig materiaal binnen de Beach 7 collectie is cement fiber. De cement look geeft een stoere en industriële uitstraling. Daarnaast verschillen de tuinstoelen van kuipstoeltjes tot rechte diningstoelen. Zoals u kunt lezen biedt Beach 7 een divers assortiment met verschillende kleuren en materialen.

Hebt u moeite met het maken van een keuze of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Een Beach 7 tuinset kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

Wilt u een Beach 7 tuinset kopen online? Of een van de andere tuinsets op het oog en wilt u deze kopen bij Timmermans Tuinmeubelen? Dat kan op verschillende manieren: online of in de showrooms. Wij hebben showrooms in o.a. Roermond, Venlo en Horst. In iedere vestiging presenteren wij aan u een selectie uit ons assortiment om u kennis te laten maken met diverse merken, materialen en modellen. Kom dus gerust proefzitten in een van onze showrooms!

Wilt u liever vanuit uw tuin kopen? Dat kan! Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk online bestellen. Na het doorlopen van alle stappen kan de bestelling worden afgerond en komt deze bij ons binnen. Wij gaan vervolgens proberen om de tuinmeubelen zo snel mogelijk bij u af te leveren.