Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Beach 7 Tuinsets

Bekijk nu onze collectie Beach 7 tuinsets en vind de tuinset die bij u past. Door de vele verschillende materialen waarmee het merk Beach 7 werkt, zit er vast en zeker een geschikte tuinset voor u tussen. Bekijk het assortiment!

Bekijk nu onze collectie Beach 7 tuinsets en vind de tuinset die bij u past. Door de vele verschillende materialen waarmee het merk Beach 7 werkt, zit er vast en zeker een geschikte tuinset voor u tussen. Bekijk het assortiment!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beach 7 tuinset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Zorg voor comfortabel en stijlvol dineren met de tuinsets van Beach 7. Kies voor een set die bij uw wensen past: een set voor vier personen, een set voor acht personen, een picknickset, noem maar op! Beach 7 tuinset kopen online doet u snel en eenvoudig via de webshop van Timmermans Tuinmeubelen.

Beach 7 is dan ook een trendy en jong merk binnen de tuinmeubelwereld. Beach 7 creëert het gevoel van zon, zee en strand in uw eigen achtertuin waardoor u volop kunt genieten van de zomer alsof u in het buitenland zit. De grote collectie bestaat uit een variëteit aan tuinmeubelen, materialen en kleuren zodat u verzekerd bent van de keuze voor een tuinset van uw smaak.

Een Beach 7 tuinset in uw tuin? Kies voor kwaliteit!

Stel uw eigen tuinset samen met de mix & match mogelijkheden, of kies voor een samengestelde tuinset. Zoekt u een tuinset om lekker aan te kunnen eten, dan heeft de Beach 7 collectie u diverse mogelijkheden te bieden. De tuinsets zijn erg mooi van design en de meeste zijn eenvoudig in onderhoud. Met onze onderhoudsmiddelen speciaal voor tuinmeubelen is het onderhoud zeer eenvoudig! Houdt u van een strak en modern design, dan zijn de aluminium tuinsets van Beach 7 wellicht een goede keuze. Toch op zoek naar iets anders? Een sterk en stevig materiaal binnen de Beach 7 collectie is cement fiber. De cement look geeft een stoere en industriële uitstraling. Daarnaast verschillen de tuinstoelen van kuipstoeltjes tot rechte diningstoelen. Zoals u kunt lezen biedt Beach 7 een divers assortiment met verschillende kleuren en materialen. Koop uw Beach 7 tuinset online en geniet in alle comfort!

Hebt u moeite met het maken van een keuze of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Of wilt u liever vanuit uw tuin kopen? Dat kan! Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk online bestellen, waar u ook bent. Na het doorlopen van alle stappen kan de bestelling worden afgerond en komt deze bij ons binnen. Wij gaan vervolgens proberen om de tuinmeubelen zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Bestel vandaag nog uw Beach 7 tuinset online

Wilt u graag een Beach 7 tuinset kopen online voor in uw tuin of op uw terras? Of een van de andere tuinsets op het oog en wilt u deze kopen bij Timmermans Tuinmeubelen? Dat kan op verschillende manieren: online of in de showrooms. Wij hebben showrooms in o.a. Roermond, Venlo en Horst. In iedere vestiging presenteren wij aan u een selectie uit ons assortiment om u kennis te laten maken met diverse merken, materialen en modellen. Kom dus gerust proefzitten in een van onze showrooms!