Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Tafel Afdekblad

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het gemak van een tafelblad

Ontdek het gemak van een tafelblad! Nu denkt u misschien: iedere tafel heeft toch een tafelblad? Dat klopt, maar de Cosicube tuinhaarden hebben natuurlijk maar weinig ruimte om eten of drinken neer te zetten door de haard die in het midden zit. Door de Cosicube af te dekken met een tafelblad, creëert u een nieuwe tafel. Super handig dus! Als u lekker heeft gegeten of gedronken, kunt u daarna nog heerlijk nagenieten door het tafelblad weer te verwijderen en de tuinhaard aan te steken.

Een speciaal tafelblad voor de Cosicube

Het speciale tafelblad voor de Cosicube is verkrijgbaar in twee afmetingen: 70 x 70 cm en 95 x 95 cm. Dit zijn ook precies de afmetingen van de Cosicubes en daardoor kunt u de gehele tafel bedekken met het tafelblad. Het is dus niet zo dat alleen het haard-gedeelte wordt bedekt, maar het wordt één geheel. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de Cosicube is afgekoeld voordat u het tafelblad plaatst.

Een Cosicube tafelblad bestellen bij Timmermans Tuinmeubelen

U kunt een Cosicube tafelblad gemakkelijk online bestellen bij Timmermans Tuinmeubelen. Door enkele stappen te doorlopen en de bestelling af te ronden, komt deze bij ons binnen en gaan wij proberen om zo snel mogelijk te leveren. Als er ergens vragen bij zijn, kan er contact worden opgenomen met onze klantenservice.

Komt u liever eerst langs in onze showrooms? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showrooms. Wij helpen u graag verder en u bent vrij om de tuinmeubelen te zien, voelen en uitproberen.