Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Cosiloft

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cosiloft vuurtafel kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

U kent het wel: u hebt de hele dag lekker buiten gezeten en genoten van het zonnetje. U zit helemaal in de vakantiestemming en geniet van de zomer! Helaas koelt het ’s avonds af en is het tijd om naar binnen te verplaatsen. Zonde van deze mooie dag natuurlijk. Dat is vanaf nu ook niet meer nodig dankzij de vuurtafels van Cosiloft! Zo’n vuurtafel zorgt voor sfeer, warmte en extra lange zomeravonden om buiten van te genieten! Cosiloft vuurtafel kopen online? Bij Timmermans Tuinmeubelen natuurlijk!

De eigenschappen van de Cosiloft

De Cosiloft is een prachtige lounge vuurtafel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waarbij u kunt kiezen voor het materiaal dat het beste past bij uw tuin en smaak.

Er past een gasfles van 5 kg in de Cosiloft, die netjes en subtiel wordt weggewerkt in het design van de tafel. De vuurtafel is gemakkelijk in gebruik en voorzien van een elektronische ontsteking die op batterij werkt. Binnen enkele seconden is het vuur al aan en kunt u optimaal genieten van de warmte. We adviseren wel om de Cosiloft af te dekken met een beschermhoes als de tafel is afgekoeld. Zo gaat de vuurtafel langer mee en kunt u extra vaak genieten van de frissere zomer- of herfstavonden.

Om het heerlijke vuur heen, kunt u drankjes, hapjes, een boek enzovoorts kwijt. Er is nog genoeg ruimte! Als extra bescherming, bijvoorbeeld als er kleine kinderen in de buurt van de tafel komen, kan ervoor worden gekozen om een glasset toe te voegen. De vlammen worden dan tevens beschermd tegen de wind en kinderen of huisdieren kunnen niet met het vuur in aanraking komen. De warmte verandert niet, die blijft heerlijk stralen! 

Een Cosiloft tuinhaard bestellen bij Timmermans Tuinmeubelen

Bij Timmermans Tuinmeubelen kunt u een Cosiloft vuurtafel kopen online voor de laagste prijs. Wij hebben meerdere tuinhaarden in ons assortiment, dus u kunt ook voor een andere variant kiezen! Bestellen blijft ongeacht de keuze erg gemakkelijk: binnen enkele stappen is de tuinhaard al besteld en is het afwachten geblazen tot onze bezorger aanbelt!

In onze showrooms bent u ook altijd welkom om een kijkje te nemen. In iedere showroom staat een greep uit ons assortiment opgesteld om u de tuinmeubelen te kunnen laten zien, voelen en uitproberen. Zijn er vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u verder!