Cosiglobe

Cosiglobe

De zomeravonden worden nog aantrekkelijker en aangenamer met de Cosiglobe tuinhaard. Deze tuinhaard geeft niet alleen warmte en sfeer, maar ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit!

De zomeravonden worden nog aantrekkelijker en aangenamer met de Cosiglobe tuinhaard. Deze tuinhaard geeft niet alleen warmte en sfeer, maar ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De sfeer van een tuinhaard

Iedereen kent de sfeer van de zomer wel: warme dagen, lekker buiten zitten, dagjes weg en noem maar op. Het is natuurlijk heerlijk om het ultieme vakantiegevoel te kunnen hebben in eigen tuin, en dat kan! De Cosiglobe tuinhaard geeft een heerlijk vakantiegevoel doordat u extra lang buiten kunt blijven zitten, ook op de frissere avonden.

De kenmerken van de Cosiglobe

De Cosiglobe is een lage tafel die voorzien is van gashaard die leuk te combineren is met de bijzettafel Cosiglobe. In de bijzettafel zit de gasfles verwerkt, wat erg mooi oogt omdat de gasfles niet zichtbaar is. De tuinhaard kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld comfortabele loungestoelen zodat u lekker om het vuur heen kunt zitten.

Het gebruik van de Cosiglobe tuinhaard is gemakkelijk. De elektronische ontsteking werkt op batterij en is gemakkelijk te bedienen. Binnen enkele seconden straalt het vuur al warmte uit.

Bent u een beetje huiverig omdat er kleine kinderen of huisdieren bij het vuur in de buurt kunnen komen? Dan is een Cosiglobe glasset een goede keuze. Dankzij het glas is het vuur niet direct bereikbaar, waardoor de vlammen ook nog eens beschermd worden tegen de wind.

Cosiglobe tuinhaard kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

Een Cosiglobe tuinhaard of andere tuinhaarden kopen is bij Timmermans Tuinmeubelen in een handomdraai gebeurd. Heeft u deze heerlijke gashaard op het oog en ziet u de zomeravonden al helemaal voor u? Bestel dan direct online en wij gaan direct aan de slag om in korte tijd te kunnen leveren!

Vindt u het fijner om eerst langs te komen in onze showrooms? Dat kan ook! U bent van harte welkom in onze showrooms om de opgestelde selectie van onze tuinmeubelen te komen bekijken en uitproberen.

Als er vooraf vragen zijn of als u met bestellen ergens tegenaan loopt, is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.