Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Cosiconcrete

De Cosiconcrete is een compacte, stoere en robuuste tuinhaard. Breng met deze haard de sfeer en warmte in uw tuin, ook als het nog een beetje fris is! Optimaal genieten van alle zomerdagen.

De Cosiconcrete is een compacte, stoere en robuuste tuinhaard. Breng met deze haard de sfeer en warmte in uw tuin, ook als het nog een beetje fris is! Optimaal genieten van alle zomerdagen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cosiconcrete tuinhaard kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Als u er van kunt genieten om lekker buiten te zitten, is het zonde als de zomeravonden net iets te fris zijn. Een optie is om binnen te gaan zitten, maar een betere optie is de warmte naar buiten halen! Misschien denkt u: hoe dan? Met een stoere en robuuste tuinhaard genaamd Cosiconcrete. Deze tuinhaard van het merk Cosi Fires staat niet alleen prachtig in de tuin, op het terras of op het balkon, maar brengt ook nog eens sfeer en straalt heerlijke warmte. Zo kunt u lekker lang buiten genieten, ook op de frissere dagen! Een Cosiconcrete tuinhaard kopen online? Daarvoor moet u bij Timmermans Tuinmeubelen zijn. Bij ons kunt u terecht voor een brede waaier aan tuinhaarden van verschillende merken.

De eigenschappen van de Cosiconcrete

De 60 x 60 cm Cosiconcrete is de kleinste tuinhaard uit de Cosi-collectie maar is ook verkrijgbaar in 80 x 80 cm. De stoere en robuuste haard wordt geproduceerd in composiet en Cortenstaal. Composiet zorgt voor een zeer sterke gashaard met een licht gewicht. Cortenstaal heeft als kenmerken dat het een oranjebruine kleur heeft en een zeer lange levensduur. Cortenstaal is weer vast staal, waarbij de eerste corrosielaag de verdere aantasting door roest tegengaat en waardoor er weinig onderhoud bij komt kijken.

De Cosiconcrete is zeer gemakkelijk in gebruik en voorzien van een elektronische ontsteking die op batterij werkt. In een handomdraai wordt de vlam ontstoken en de warmte verspreidt!

Een Cosiconcrete gashaard kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

Een Cosiconcrete tuinhaard kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen is net zo eenvoudig als het gebruik. Bestellen gaat via onze gebruiksvriendelijke webshop binnen enkele stappen en is in enkele minuten al gebeurd. Na het afronden van de bestelling gaan wij zorgen voor een zo snel mogelijke levering zodat u ook zo snel mogelijk kunt genieten van de warmte.

Komt u liever langs in onze showrooms? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan voor u klaar in en heten u van harte welkom om onze tuinmeubelen te komen uitproberen en bekijken. Zijn er vooraf of tijdens het bestellen nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u telefonisch of per e-mail verder.