Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Nardi Tuinbanken

Ontdek de tuinbanken van het merk Nardi: van tuinbank tot loungebank. Bekijk de verschillende modellen Nardi tuinbanken en stel zelf een leuke set samen! Onderhoudsvriendelijke banken waar u lang van kunt genieten.

Ontdek de tuinbanken van het merk Nardi: van tuinbank tot loungebank. Bekijk de verschillende modellen Nardi tuinbanken en stel zelf een leuke set samen! Onderhoudsvriendelijke banken waar u lang van kunt genieten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nardi tuinbank kopen online bij Timmermans

Nardi is een merk dat design tuinmeubelen van hoge kwaliteit levert, afkomstig uit Italië. Kwaliteit staat bij Nardi hoog in het vaandel. Daarom worden de materialen zorgvuldig gekozen op basis van de eigenschappen. Het merk blijft continu vernieuwen, om aan u telkens weer verrassende tuinmeubelen te kunnen presenteren. Dankzij de hoge kwaliteit kunt u zomers lang gebruik maken van uw nieuwe tuinmeubelen! Bij de eerste zonnestraal kan de tuin weer benut worden en is het tijd om te gaan genieten van het buitenleven! Uw Nardi tuinbank kopen online doet u bij Timmermans Tuinmeubelen natuurlijk!

Nardi tuinbanken in onze collectie

In onze collectie ziet u verschillende modellen Nardi tuinbanken: een loungebank met loungekussens, maar ook een eenvoudige kunststof tuinbank die bijvoorbeeld door uzelf aangekleed kan worden met sierkussens.

De Nardi tuinbanken zijn dan ook leuk te combineren met de andere Nardi tuinmeubelen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Nardi tuinstoelen. U zult zien dat er veel overeenkomsten te vinden zijn bij alle Nardi tuinmeubelen, waardoor u deze ook goed met elkaar kunt combineren. Dit geldt niet alleen voor de Nardi tuinstoelen en tuinbanken, maar ook voor de Nardi tuintafels.

Een Nardi tuinbank kopen bij Timmermans Tuinmeubelen

Een Nardi tuinbank kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen is eenvoudig: doorloop de stappen van het bestelproces binnen enkele minuten, rond de bestelling af en wacht rustig af tot onze bezorger bij u aanbelt. Als er ergens vragen ontstaan tijdens het bestellen of als er vragen zijn over de producten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Kom ook eens langs in onze showrooms. In iedere vestiging staat een selectie uit ons assortiment opgesteld om u kennis te laten maken met diverse materialen, modellen en merken. Ook daar kunt u bij ons terecht voor vragen want onze medewerkers staan klaar om te helpen en advies te geven.