Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

GrandTree Tuinbanken

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grand Tree tuinbank kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen heeft enkele eigen merken, waaronder Grand Tree. De Grand Tree tuinmeubelen zijn gemaakt van hout. In de collectie ziet u naast tuinbanken ook verschillende tuintafels en een ligstoel. Zo kunt u uw gehele tuin inrichten: de tafels zijn bijvoorbeeld leuk te combineren met onze tuinstoelen en een ligstoel kan wellicht een handig bijzettafeltje gebruiken.

De tuinmeubelen van het merk Grand Tree zijn gemaakt van hout en daardoor onderhoudsvriendelijk. Hout verkleurt naar verloop van tijd omdat het een natuurproduct is. Dit kan erg mooi zijn, maar het kan ook zo zijn dat u de originele kleur wilt behouden. In het laatste geval adviseren wij om gebruik te maken van onze onderhoudsmiddelen en het hout te beschermen tegen weersinvloeden. 

Kortom: uw Grand Tree tuinbank kopen online doet u snel en eenvoudig bij Timmermans Tuinmeubelen.

Grand Tree tuinbanken in ons assortiment

In ons assortiment ziet u verschillende Grand Tree tuinbanken. Naast de klassieke rechthoekige tuinbanken hebben wij bijvoorbeeld ook een boombank, die u zoals de naam al zegt om een boom kunt plaatsen. Bekijk alle modellen en vraag ons gerust om advies of hulp. Misschien zet u de gekozen tuinbank los in uw tuin, of kiest u ervoor om te combineren met onze andere tuinmeubelen, wij adviseren graag!

Reken op Timmermans Tuinmeubelen

Een Grand Tree tuinbank kopen online doet u veilig en snel bij Timmermans Tuinmeubelen. Binnen enkele minuten kan de bestelling al geplaatst zijn. U betaalt in een beveiligde betaalomgeving. Vervolgens gaan wij aan het werk om de tuinbank zo snel mogelijk bij u te leveren. Zijn er vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showrooms.