Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Beach 7 Tuinbanken

Comfortabel zitten in eigen tuin? Dat kan met de Beach 7 tuinbanken! Beach 7 haalt inspiratie uit de zon, de zee en het strand. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!

Comfortabel zitten in eigen tuin? Dat kan met de Beach 7 tuinbanken! Beach 7 haalt inspiratie uit de zon, de zee en het strand. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beach 7 tuinbank kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Het merk Beach 7 is gespecialiseerd in tuinmeubelen en probeert er altijd voor te zorgen dat u optimaal kunt ontspannen. Beach 7 staat bekend om de verschillende collecties. Zo is voor de Beach 7 Down Under collectie bijvoorbeeld inspiratie gehaald uit Australië. Iedere collectie heeft zijn eigen stijl en uitstraling. De verschillende collecties zijn ook terug te zien in de Beach 7 tuinbanken: deze verschillen in model en materiaal. Een Beach 7 tuinbank kopen online, daarvoor kunt u terecht bij Timmermans Tuinmeubelen.

Haal de zomer in uw tuin met Beach 7

Bij Timmermans Tuinmeubelen ziet u verschillende tuinbanken van Beach 7. De modellen en materialen verschillen: de ene tuinbank is perfect om bij een tafel aan te schuiven en de andere tuinbank is weer geschikt om lekker op te loungen. Uw keuze is natuurlijk ook afhankelijk van uw tuin: misschien past een wicker tuinbank goed, of misschien is uw tuin meer geschikt voor een aluminium tuinbank met comfortabele loungekussens. De keuze is volledig aan u!

Combineer de tuinbanken ook met onze tuintafels en tuinstoelen en creëer zelf een set geheel naar eigen smaak!

Beach 7 tuinbanken bij Timmermans Tuinmeubelen

Ziet u zichzelf al helemaal zitten in uw tuin? Dan kunt u direct uw favoriete Beach 7 tuinbank kopen online! Via onze gebruiksvriendelijke webshop is bestellen eenvoudig: doorloop de stappen van het bestelproces, vul de bijbehorende gegevens in en rond de bestelling af. Daarna gaan wij aan de slag om de tuinbank zo snel mogelijk aan u te kunnen leveren.

Wilt u eerst even proefzitten? Dat kan in onze showrooms. In iedere showroom staat een selectie uit ons assortiment, om u kennis te laten maken met allerlei verschillende tuinmeubelen. Komt u voor een specifiek tuinmeubel? Neem dan voor de zekerheid eerst even contact met ons op, dan kunnen wij voor u nakijken of het tuinmeubel in de desbetreffende showroom aanwezig is.