Shoppen op afspraak

Beste klant,

Wij zijn open voor shoppen op afspraak.
Het zomerse weer komt steeds dichterbij dus wij begrijpen dat uw tuin zomerklaar wordt gemaakt om toch dat vakantiegevoel te ervaren.

Shoppen op afspraak!

Wij zijn geopend, geheel volgens de regels en maatregelen die op dit moment van kracht zijn. We mogen op dit moment 50 klanten tegelijkertijd ontvangen, dus de kans is groot dat u op uw favoriete dag en tijdstip kunt komen proefzitten.

Een afspraak maken kan via info@timmermanstuinmeubelen.nl of via +31 77 373 06 72.

Heeft u al een bepaalde tuinset op het oog of weet u wat u ongeveer wil? Dan zullen we u adviseren welke showroom u het beste kunt bezoeken, rekening houdend met uw wensen.

Let wel op! Doordat we maximaal 50 klanten mogen ontvangen, kan het zo zijn dat er niet direct een medewerker beschikbaar is voor advies of hulp.

Veilig en prettig winkelen

Wij zorgen graag voor een veilige en prettige winkelervaring. Dit doen we door de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Zo is er voldoende ruimte om afstand te houden, dragen we mondkapjes en vragen we dit ook van u, en is er voldoende desinfectiegel aanwezig. Daarnaast worden de tuinmeubelen en andere objecten in de showroom met regelmaat schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Verder respecteren wij altijd de wensen van de klant, dus ook op het gebied van covid-19. Geef aan wat u prettig vindt, en wij zullen hierop in spelen en rekening mee houden.

Maak hier uw afspraak in één van onze winkels.

Volg ons deurbeleid:

Houd minimaal 1,5 meter afstand

Respecteer de afbakeningen die we met lint hebben aangebracht

Schud geen handen

Hoest en nies in uw elleboog

Vorm geen groepjes

Kom bij voorkeur alleen

Betaal met uw pinpas

Blijf thuis indien u verkouden en/of ziek bent

Vier het buitenleven maar houdt uzelf en uw omgeving gezond!

Het deurbeleid van Timmermans Tuinmeubelen