Roermond

Kom langs bij Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX en slaag direct voor binnen én buiten. Het huis-, tuin-, en dierassortiment van bijSTOX, gecombineerd met de tuinmeubelen van Timmermans Tuinmeubelen, zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Onze medewerkers voorzien u graag van vakkundig advies.

Openingstijden

Maandag09:30 - 18:00

Dinsdag09:30 - 18:00

Woensdag09:30 - 18:00

Donderdag09:30 - 20:00

Vrijdag09:30 - 20:00

Zaterdag09:00 - 18:00

Zondag10:00 - 17:00

Kom langs bij Timmermans Tuinmeubelen in Roermond

Adres

St. Wirosingel 180
6042 KZ Roermond

Het aanbod en de service

De ideale combinatie van tuinplanten en tuinmeubelen zorgt ervoor dat u tevreden de deur uit kunt gaan met een complete aankleding voor uw tuin. Een bezoek aan Timmermans Tuinmeubelen voor uw tuinsetloungeset, ligstoel, zonwering of kampeermeubelen kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan Budgetplant om uw tuin of camping op te fleuren. Zo komen uw nieuwe tuinmeubelen nog beter tot hun recht.

Wij van Timmermans Tuinmeubelen vinden service zeer belangrijk. We beschikken over vriendelijke en vakkundige medewerkers die u, zowel in de winkels als via de mail of telefoon, goed advies kunnen geven. Ook de laagste prijsgarantie is een servicepunt. Bij ons betaalt u nooit teveel omdat wij de laagste prijzen hebben.


Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX

Loop binnen en krijg direct zin in de zomer: loungebanken, loungesets, tuinsets, vuurtafels, sfeerhaarden, parasols, noem maar op! Bij ons vindt u alles om op vakantie te kunnen in uw eigen achtertuin. Ook kunt u bijSTOX terecht om uw tuin op te fleuren met mooie bloemen en planten, waardoor de tuinmeubelen nog mooier tot uiting komen! Maak zelf unieke combinaties of vraag onze medewerkers om advies of hulp. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om u tevreden de deur uit te laten gaan. Daarnaast betaalt u bij ons nooit teveel dankzij onze laagste prijsgarantie.

Vanaf medio februari tot en met circa eind augustus staan wij voor u klaar!

Uw wegwijzer naar onze winkel

Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX Roermond ligt erg gunstig: dicht bij de A73, dicht bij het Retailpark en dicht bij de Outlet. Zo kunt u er een complete dag van maken: shop tuinmeubelen, meubels, en de mooiste kleding in één dag! Ook is er voldoende parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.