Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Nardi Loungesets

Wilt u ook kunnen genieten van iedere zomerse dag? Dat kan met onze Nardi loungesets. Ontdek de voordelen van het merk Nardi en bekijk alle tuinmeubelen in ons assortiment.

Wilt u ook kunnen genieten van iedere zomerse dag? Dat kan met onze Nardi loungesets. Ontdek de voordelen van het merk Nardi en bekijk alle tuinmeubelen in ons assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nardi loungeset kopen online bij Timmermans Tuinmeubelen

Nardi is een Italiaans merk dat staat voor exclusiviteit. Het merk ontwerpt niet alleen eigen tuinmeubelen maar produceert deze ook zelf. Hierbij wordt er goed gekeken naar de kwaliteit van de materialen, want het materiaal zorgt immers voor de kwaliteit en de uitstraling van de tuinmeubelen. Zo ontstaan er design tuinmeubelen van luxe, duurzaam kunststof. De standaard kunststof tuinmeubelen van vroeger worden in een geheel nieuw jasje gestoken en kunnen in deze moderne tijd in iedere tuin staan! Een Nardi loungeset kopen online, dat doet u eenvoudig bij Timmermans Tuinmeubelen! 

Unieke loungesets van Nardi bestellen

Bent u op zoek naar een loungeset voor in uw tuin? Wilt u de Nardi loungeset kopen online? Dan zit u goed bij de Nardi loungesets. Kijk bijvoorbeeld naar de Nardi loungebank Komodo. Het design is uniek en ziet u niet vaak. Daar komt ook nog eens bij dat de loungeset gemaakt is van kunststof waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is. De kussens kunnen natuurlijk altijd worden opgeborgen in een van de opbergboxen voor optimale bescherming.

Naast Nardi loungesets vindt u in ons assortiment onder andere ook Nardi tuinstoelen, Nardi tuintafels en Nardi tuinbanken. Bij Timmermans Tuinmeubelen kunt u gemakkelijk en veilig online een loungeset van Nardi kopen. Binnen enkele minuten is de bestelling al geplaatst! Na de betaling in onze veilige betaalomgeving wordt de bestelling afgerond en gaan wij aan de slag om de loungeset zo snel mogelijk te leveren.

Koop uw favoriete Nardi loungeset online

Wij heten u ook van harte welkom in onze showrooms. In iedere showroom staat een selectie uit ons assortiment gepresenteerd zodat u de verschillende modellen en materialen kunt voelen en uitproberen. Als u voor een specifiek tuinmeubel komt, adviseren we eerst contact op te nemen zodat u er zeker van bent dat het tuinmeubel in de desbetreffende showroom aanwezig is. Naast een Nardi loungeset kopen online, vindt u ook heel wat andere tuinmeubelen in onze webshop!