Al 50 jaar dé tuinspecialist

De laagste prijsgarantie

Kopersbescherming met Trusted Shops

Betalen aan de deur

Bon Dia Outdoor Living

Bon Dia Outdoor Living - eigen tuinmeubellijn

Timmermans Tuinmeubelen is een onderneming met al vijftig jaar ervaring in tuinmeubelen. Al evenzo vele jaren staat Timmermans Tuinmeubelen bekend in, onder andere, Limburg en Noord Rijn Westfalen (DE) vanwege zijn uitstekende naam, goede voorwaarden en services en vakkundige en vriendelijke medewerkers. Inmiddels is onze onderneming uitgegroeid tot een van de grootste tuinmeubelcentra in Nederland met drie luxe showrooms, een centraal magazijn met grote voorraad, een eigen wagenpark en bezorgers. Uw tuinmeubel kan daardoor snel geleverd worden en dat allemaal tegen de laagste prijzen!

De tijd staat niet stil en wij, van Timmermans Tuinmeubelen, ook niet. Het afgelopen jaar hebben we dan ook keihard gewerkt aan deze compleet nieuwe website / webshop waardoor u uw favoriete tuinmeubel nu ook online kunt kopen, of het nu om die mooie loungeset of dat heerlijke ligbed gaat. Maar dat is nog niet alles ... Vol trots presenteert Timmermans Tuinmeubelen, vanaf seizoen 2017, zijn eigen tuinmeubel lijn; Bon Dia Living!

Onze alledaagse levensstijl verandert en onze tuinen wordt meer en meer een mooie extensie van het huis. Met mooie designs en duurzaam materiaal van hoge kwaliteit helpt Timmermans Tuinmeubelen de consument zijn/haar droomtuin te creëren. Wij geloven namelijk dat uw omgeving uw persoonlijkheid zou moeten uitdragen zodat u de juiste balans vindt tussen uzelf en uw omgeving.

Wat maakt de tuinmeubellijn Bon Dia Outdoor Living bijzonder?

Buiten dat deze tuinmeubelen een lust voor het oog zijn, zijn ze gemaakt van de beste materialen. Ze zijn gebaseerd op de overtuiging dat stoffen en materialen zowel mooi als functioneel moeten zijn. Wij hebben gekozen voor een aluminium frame en de stof Sunbrella, een textiel met de meest uitzonderlijke prestaties. Dit textiel is gemaakt met veel aandacht voor detail en ontworpen met robuurste prestatie-eigenschappen die weerstand biedt tegen bijvoorbeeld vervaging door zonlicht doordat deze stof, als enige ter wereld, 100% kleurecht is. Deze duurzame stof beschikt over toonaangevende milieukenmerken en een lange levensduur.

Ook schimmels maken geen schijn van kans! In onze Bon Dia Living tuinmeubelen is een 'quick dry foam verwerkt.' Dit schuim is niet zozeer erop gebaseerd om waterbestendig te zijn maar om het water super snel te laten doorlopen waardoor uw tuinmeubel al na 30 minuten weer droog kan zijn. Tevens hebben wij voor ademende materialen gekozen die een constante luchtcirculatie binnen het tuinmeubel verzekeren. Deze 2 elementen zorgen er voor dat schimmelvorming tegengegaan wordt. Dit tuinmeubel is speciaal ontwikkeld om gedurende het gehele jaar buiten te kunnen gebruiken.'

En het onderhoud? Simpel ... De stof is zeer makkelijk schoon te maken met een zachte borstel en een sopje (gebuik 50ml. bleek per liter water bij zware of hardnekkige vlekken).

De voordelen van uw Bon Dia Outdoor Living tuinmeubel in één oogopslag;

  • UV bestendig
  • Water en vlek bestendig
  • Schimmelwerend
  • 100 % Kleurecht
  • Makkelijk onderhoud

Nieuwsgierig geworden naar de Bon Dia Outdoor Living tuinmeubellijn van Timmermans Tuinmeubelen?

Kijkt u dan snel naar onderstaande fimpjes en laat u overtuigen door de vele voordelen deze tuinmeubelen u bieden of klik op de volgende link hier om de tuinmeubellijn te bezichtigen; Bon Dia.