Hoe staan de tuinmeubelen in uw tuin? Test het nu!

Met de handige app van 4SO kunt u vanuit uw luie tuinstoel kijken hoe een tuinset of loungeset staat in uw tuin.De handige app van 4 Seasons Outdoor

Hoe werkt dit?

  1. U download gratis de app 4 Seasons Outdoor in de App Store of Google Play Store;
  2. U klikt op een categorie, bijvoorbeeld lounge sets;
  3. Daar klikt u weer een nieuwe categorie aan, bijvoorbeeld lounge wicker;
  4. Kies de set de voldoet aan uw wensen en klik deze aan;
  5. Klik vervolgens op de groene knop ‘show this set in your garden’;
  6. In deze stap kunt u ook doorklikken naar de vorige en volgende set, waardoor u als het ware alle sets door uw tuin kunt scrollen;
  7. Staat een set mooi? Maak er een foto van door op de groene ronde knop te drukken;
  8. Voila! Nu kunt u pas écht goed inbeelden of de tuinmeubelen passen in uw tuin!

Hartstikke handig natuurlijk! Binnen enkele seconden weet u precies welke loungeset, tuinset of tuinstoel past bij uw tuin.
Misschien had u gedacht dat een strakke diningset erg mooi uit zou zien, maar blijkt nu dat een landelijke loungeset veel beter past! En dat zonder de deur uit te hoeven... ideaal!

En heeft u nu de perfecte set gevonden maar wilt u deze tóch nog even komen uitproberen, dan kan dat natuurlijk altijd in een van onze showrooms!

Als u voor een specifieke set komt, adviseren wij wel om eerst even contact met ons op te nemen. Door ons grote assortiment zijn wij niet in staat om de gehele collectie te laten zien in iedere showroom, dus moeten wij een selectie maken. Bel daarom vooraf voor de zekerheid even om te controleren of de desbetreffende set ook daadwerkelijk in de showroom staat die u wilt bezoeken.